Vidal: "Geen betere plek om te leren dan Barcelona"

Ger
8 juni 2015, 19:50

Aleix Vidal heeft zich voor vijf seizoenen aan FC Barcelona verbonden. De vleugelspeler zal echter geruime tijd moeten wachten op zijn officiële debuut voor de Champions League-winnaar. Door eerdere fouten met het binnenhalen van jeugdige voetballers mag Barcelona tot 1 januari 2016 geen transfers doen. Vidal is zodoende pas vanaf het nieuwe kalenderjaar inzetbaar.

De Spanjaard twijfelde desondanks niet over de transfer naar de Catalaanse grootmacht. "Ik hoefde niet lang na te denken over het aanbod van Barcelona. Ik kan de komende periode gebruiken om specifieke onderdelen van mijn spel te verbeteren en nieuwe dingen te leren. En er is geen betere plek om dat te doen dan bij Barcelona", zegt de 25-jarige Vidal. "De beste spelers van de wereld komen uit voor deze club. Door de hevige concurrentie heeft Barcelona grote stappen gezet. Als Dani Alves blijft zal ik de strijd met hem aangaan, maar hij is de beste rechtsback ter wereld."

Vidal begon zijn profloopbaan bij Almeria en stapte in 2014 naar Sevilla over. Onlangs won hij met de club van trainer Unai Emery het toernooi om de Europa League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen