Transfervrije Vlaar: "Ik kan een stap hogerop"

Ger
8 juni 2015, 20:59

Ron Vlaar twijfelt of hij zijn aflopende contract bij Aston Villa gaat verlengen. Manager Tim Sherwood wil de verdediger graag langer bij zijn selectie houden, maar voorlopig zal een akkoord uitblijven. De oud-speler van AZ en Feyenoord heeft ook wel oren naar een avontuur bij een nieuwe club.

"Ik ben ambitieus en zit in de positie dat ik transfervrij ben", aldus de 30-jarige Vlaar tegen het ANP. "Ik geloof in mezelf, ik weet dat ik een stap hogerop kan." De Oranje-international heeft drie seizoenen bij Aston Villa achter de rug. De afgelopen voetbaljaargang vocht de club uit Birmingham tegen degradatie, maar werd wel de finale van de FA Cup bereikt. Daarin was Arsenal met duidelijke cijfers te sterk (0-4).

"Ik zal een keuze moeten gaan maken, waar het eindigt weet ik nog niet", geeft Vlaar aan. "Ik weet wel dat ik leef voor mijn sport en daar heel veel uit kan halen, dat heb ik eerder al laten zien. En ik wil alles uit mijn carrière halen. Of ik het aanbod van Aston Villa daarom ga afslaan? Dat zeg ik niet, ik heb het in beraad. Bij Villa zijn veel positieve veranderingen. Ik moet er nog eens goed over nadenken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen