Onrust rond Chery: "Druk in de lucht, rustig aan het front"

9 juni 2015, 09:54

Erzin Arkan werd maandag opgevoerd als de zaakwaarnemer van Tjaronn Chery en stelde tegen FOX Sports dat de smaakmaker van FC Groningen op het verlanglijstje van Lazio Roma en Werder Bremen een club uit Spanje stond. Manager technische zaken Peter Jeltema van FC Groningen stelt echter dat Groningen niet eens weet wie Arkan is. "Wij kennen die man helemaal niet. Ron Chery, de broer van Tjaronn, is zijn zaakwaarnemer."

Het is onrustig rond Chery, maar het is niet duidelijk welke berichten er nou allemaal op de waarheid berusten. "De verhalen rond Chery komen overal vandaan, maar wij kunnen er geen touw aan vastknopen", zegt Jeltema tegen het Dagblad van het Noorden. "Wij weten dat Tjaronn oren heeft een mooie transfer te maken en wij zijn ook bereid daaraan mee te werken. Maar er zijn drie partijen die bij een transfer gelukkig moeten worden en daar horen wij ook bij. Tot dusver heeft zich nog geen club concreet bij ons gemeld. Het is hartstikke druk in de lucht, maar aan het front is het rustig."

Chery ligt nog tot de zomer van 2016 vast in Groningen, dat een eenzijdige optie heeft voor nog een extra seizoen. De 27-jarige spelmaker zou in de belangstelling staan van Guangzhou en de Seattle Sounders, maar lijkt voor een grotere sportieve uitdaging te kiezen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen