Aandeelhouders steken acht ton extra in NAC Breda

9 juni 2015, 11:10

Goed nieuws voor NAC Breda. Aandeelhouders van de degradant gaan ongeveer 8 ton extra in de club steken. Dat is maandagavond naar voren gekomen tijdens een speciale aandeelhoudersvergadering. Door middel van de uitgifte van nieuwe aandelen wordt er behoorlijk wat geld gepompt in de Brabantse club. Het moet NAC helpen om binnen één jaar terug te kunnen keren naar de Eredivisie.

"Daar zijn geen garanties voor, maar we hebben vertrouwen dat er voldoende middelen beschikbaar komen om bovenin mee te doen", zegt Joost Gielen, voorzitter van de Raad van Commissarissen, in gesprek met Omroep Brabant. Het precieze plan moet nog worden uitgestippeld, maar NAC kan het door degradatie ontstane gat in de begroting wel dichten. De nieuwe begroting moet half juni worden ingediend bij de KNVB.

De hulp van de aandeelhouders wordt enorm gewaardeerd door NAC, al willen niet alle geldschieters meewerken. "Dat is ter beoordeling aan ieder individu, maar ik proefde nadrukkelijk bereidheid. Dit is goed nieuws", aldus Gielen, die de eventuele verkoop van spelers niet opgenomen heeft in de begroting. "Stel dat er spelers verkocht worden dan gaat dat geld extra in de spelersbegroting."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen