Geblesseerde Vlaar: "Heel teleurstellend seizoen"

Ger
10 juni 2015, 08:47

Voor Ron Vlaar eindigde een seizoen vol blessureleed op trieste wijze. De verdediger liep bij het Nederlands elftal een kuitblessure op en moet noodgedwongen de belangrijke uitwedstrijd tegen Letland in de EK-kwalificatie aan zich voorbij laten gaan.

"Het was een onschuldig duelletje. Er was niet eens contact. Ik moest verdedigen en het schoot zo in mijn kuit", blikt Vlaar in De Telegraaf terug op het fatale moment tijdens de training van Oranje. De oud-speler van AZ en Feyenoord was tegen de Verenigde Staten nog uit voorzorg aan de kant gebleven. "Het is de juiste beslissing geweest om mijn knie tegen Amerika rust te geven. Dat de staf me heeft beschermd, is goed. En daar was ik het ook mee eens. Ook al is het voor mij diep in mijn hart altijd moeilijk te accepteren. Maar het vocht is nu uit mijn knie, waardoor mijn hele been iets rustiger is."

Vlaar maakt zich nu op voor een vakantie. "Want mijn lichaam is echt aan rust toe. Mijn wil om te spelen is zo groot, daar doe ik alles voor. Het mocht alleen allemaal niet zo zijn. Het is een heel teleurstellend seizoen geweest. Dit met Oranje kon er ook nog wel bij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen