Willems zet zinnen op transfer naar buitenland

11 juni 2015, 10:19

De kans dat Jetro Willems volgend seizoen nog in het shirt van PSV zal spelen lijkt steeds kleiner te worden. De linksachter is zeer ambitieus en als het aan hem ligt, dan zet hij komende zomer al een volgende stap in zijn carrière. Na een indrukwekkend seizoen met dertien assists, twee doelpunten en de landstitel durft hij zijn droom uit te spreken.

"Ik zit hartstikke goed bij PSV, maar mijn prioriteit ligt in het buitenland", geeft Willems toe in De Telegraaf. "Dat is voor elke Nederlandse voetballer zo. Lijkt me niet meer dan normaal. De competities zijn daar harder, sterker en slimmer. Ik weet dat er genoeg voorbeelden zijn van spelers die de stap misschien te vroeg hebben gemaakt, maar daar kijk ik niet naar", aldus de linksachter.

Memphis Depay vertrekt van PSV naar Manchester United en ook Georginio Wijnaldum staat op de nominatie om hogerop te gaan. Willems wil ook graag, maar wel alleen als de juiste club zich aandient. "Uiteindelijk gaat het om mijn carrière. Al hoef ik nu niet per se weg, dat kan ook over een jaar nog. Alles moet kloppen."

Momenteel bereidt Willems zich met Oranje voor op de belangrijke uitwedstrijd tegen Letland (vrijdag). De linksachter vond het mooi dat hij zich weer mocht melden bij het Nederlands elftal en deed dat met een goed gevoel. "Ik kom wel anders binnen, nu ik kampioen ben geworden. Natuurlijk, iedereen is gelijk, maar ik heb er wel een prijsje bij, hè...", knipoogt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen