Martinez op weg naar Milan: "Akkoord kan er snel komen"

11 juni 2015, 16:07

AC Milan zit nadrukkelijk achter Jackson Martinez aan. De topschutter van FC Porto wordt al een tijdje in verband gebracht met de gevallen topclub. In Italiaanse media wordt er gezegd dat er een akkoord tussen de twee clubs nadert. De Rossoneri lijken wel de in het contract afgesproken afkoopsom van 35 miljoen euro te moeten betalen.

Adriano Galliani, de vicevoorzitter van Milan, is reeds in de Portugese havenstad geweest om te onderhandelen over de Colombiaanse international. Hij heeft volgens de Corriere delle Sera een akkoord bereikt met de Portugese club en zou alleen nog een meningsverschil hebben over de betalingswijze. Milan wil in termijn betalen, Porto wil dat de transactie in één keer gedaan wordt. La Gazzetta dello Sport stelt dat Galliani donderdag nog in Portugal blijft en daar niet weg zal gaan tot de deal in kannen en kruiken is.

Naar verluidt heeft de speler in kwestie zelf al overeenstemming bereikt met Milan. De zaakwaarnemer van Martinez houdt nog wel een slag om de arm. "Iedereen wil natuurlijk bij een club als Milan spelen, maar niets is zeker. Het is lastig om te zeggen hoe het er precies voor staat", zegt Luiz Henrique Pompeo tegen Tuttomercatoweb. "We hebben met Milan gesproken, maar er is nog geen sprake van een definitief akkoord. Deze kan er in de komende dagen wel komen", aldus de belangenbehartiger.

Er zijn ook geruchten te horen over een terugkeer van Zlatan Ibrahimovic naar Milan, maar het is nog maar de vraag of deze op de waarheid berusten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen