Liverpool slaat bod Manchester City op Sterling af

Ger
11 juni 2015, 23:28

Liverpool heeft een bod van Manchester City op Raheem Sterling afgeslagen. Volgens verschillende Engelse media wilde de club van manager Manuel Pellegrini omgerekend ruim 34 miljoen euro voor de aanvaller betalen. Door bonussen had het bedrag zelfs kunnen oplopen tot 40 miljoen.

Het bod van City komt echter niet in de buurt van het bedrag dat Liverpool voor de 20-jarige Sterling wil ontvangen. Naar verluidt hebben The Reds een prijskaartje van zo'n 69 miljoen om de nek van de talentvolle international van Engeland gehangen. Sterling, die sinds 2010 het shirt van Liverpool draagt, staat wel open voor een nieuw avontuur. Hij heeft diverse keren laten weten zijn tot medio 2017 lopende contract op Anfield Road niet te willen verlengen.

Het bod op Sterling onderstreept de ambities van City, dat afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Premier League. Voorzitter Khaldoon Al Mubarak had al laten weten dat er deze transferperiode volop zaken zullen worden gedaan. "We willen de stap zetten naar het volgende niveau. We zullen enkele topspelers aantrekken waarvan we verwachten dat ze perfect in onze selectie passen." Voorlopig staat de presentatie van Sterling bij City dus nog niet op het programma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen