Vd Vaart bevestigt berichten: "Schitterend project"

12 juni 2015, 08:31   Bijgewerkt: 12 juni 2015, 08:58

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat Rafael van der Vaart officieel gepresenteerd zal worden bij Real Betis. Sterker nog: de Spaanse club lijkt de 32-jarige Nederlander komende maandag al officieel welkom te heten in Sevilla. "De onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase", bevestigt de ervaren middenvelder in De Telegraaf.

De 109-voudig international van Oranje gaat een contract voor maar liefst drie seizoenen tekenen bij Betis, dat afgelopen seizoen vanuit de Segunda naar de Primera División promoveerde. "Wat de doorslag voor Betis heeft gegeven? Een uitstekend gesprek met technisch directeur Eduardo Macia, die schetste hoe de club - qua grootte de vierde van Spanje - wil terugkeren in de top. Dat maakt het een schitterend project."

"En ook nog eens in de streek waar mijn roots liggen. Het zorgt ervoor dat ik graag mijn steentje wil bijdragen", zegt Van der Vaart. De half-Spaanse Heemskerker doelt op het feit dat zijn grootouders in Chiclana de la Frontera wonen. Lolita, de moeder van Van der Vaart, is Spaanse.

Ajax had eerder hoop op een terugkomst van de 109-voudig international van Oranje, maar liet deze na het aflopen van een ultimatum en een bericht van de zaakwaarnemer van de speler varen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen