Wilmots baalt van Schalke: "Dit is een slechte grap"

12 juni 2015, 20:20

Met verbijstering heeft Marc Wilmots kennisgenomen van het aanstellen van André Breitenreiter als nieuwe coach bij Schalke 04. De bondscoach van België was in beeld om de nieuwe trainer te worden van de club uit Gelsenkirchen, maar de onderhandelingen liepen stuk. Wilmots baalt van de timing van de berichtgeving van Schalke 04.

Wilmots was in onderhandeling met de club, maar beide partijen vonden elkaar niet in de onderhandelingen. "Ik had met Schalke afgesproken dat we niet voor 12 juni zouden communiceren", legt de bondscoach van de Belgen uit bij Sporza. "Ik heb me aan die belofte gehouden, maar Schalke niet. Het klopt dat ik de voorbije week nog met hen gesproken heb, maar daaruit bleek dat we moeilijk naar elkaar groeiden. Ook omdat ik met de voorbereiding op Wales bezig was. Daarom werd er afgesproken om de gesprekken uit te stellen."

"Schalke heeft mij benaderd. Ik heb Schalke zelf nooit gevraagd om deze job", vervolgt hij. "Daarom is dit zo'n slechte grap. Waarom komt Schalke nu met dit nieuws naar buiten? Schalke blijft de club van mijn hart, maar dit hebben ze op een bedenkelijke manier afgehandeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen