België-pechvogel Nainggolan: "Door mij verliezen we"

12 juni 2015, 23:54

De kwalificatiereeks voor het EK van 2016 in Frankrijk verliep vooralsnog crescendo voor België, maar in de zesde speelronde kreeg de formatie van Marc Wilmots een tik te verwerken. In Cardiff gingen De Rode Duivels ongelukkig met 1-0 onderuit tegen Wales, waardoor de Belgen tweede blijven in de poule. Middenvelder Radja Nainggolan trok na afloop het boetekleed aan.

De speler van AS Roma was de pechvogel in de uitwedstrijd. Hij wilde een bal terugkoppen op doelman Thibaut Courtois, maar deed dat niet goed. Door zijn fout kon Gareth Bale de enige treffer van de avond maken. "Een duel op deze manier verliezen, doet heel veel pijn" reageerde Nainggolan bij Sporza. "We waren heel goed begonnen, maar door een fout van mij valt die tegengoal en verliezen we. Ik heb die bal verkeerd ingeschat."

Ook basisklant Jan Vertonghen is teleurgesteld. "Dit is een goeie les voor ons. We moeten hard blijven werken om elke wedstrijd te winnen. Onze ploeg is sterk en dat weten we. Nu moeten we rustig blijven en vanaf september weer elk duel winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen