De Graafschap breekt met Lazic: "Ik vind dit echt vreemd"

13 juni 2015, 18:09

Vlatko Lazic was dit seizoen een vaste waarde bij De Graafschap, desondanks kreeg hij onlangs te horen dat hij niet met de club mee de Eredivisie in mag. En dat zag de 26-jarige verdediger niet aankomen.

"Ik ben geschrokken en vind dit echt vreemd. Het doet pijn om zo onverwacht op een zijspoor te worden gezet", aldus Lazic tegen Omroep Gelderland. De mandekker had een aflopend contract op De Vijverberg en gaf eerder dit seizoen aan dat hij wilde vertrekken als De Graafschap niet zou promoveren. "Want ik wilde naar de Eredivisie. Maar het liefst bij De Graafschap. Toen we promoveerden dacht ik dat het wel goed zou komen. De supporters vroegen zich ook steeds af wanneer ik zou bijtekenen. Ik was zelfs bereid om wat salaris in te leveren om met deze club in de Eredivisie te mogen spelen."

Lazic snapt niets van de beslissing van De Graafschap. "Je wil toch juist verder bouwen? Vooral met de jongens die belangrijk zijn voor de club. Ik heb hier drie jaar lang alles gegeven en het afgelopen seizoen volgens mij de meeste minuten gemaakt van iedereen. Daarom komt dit zo onverwacht. Ik vraag me serieus af of De Graafschap op deze manier wel klaar is om een niveau hoger te gaan spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen