Deschamps woest na verlies Frankrijk: "Onacceptabel"

14 juni 2015, 11:33

Didier Deschamps is absoluut niet te spreken over optreden van de Franse nationale ploeg in het oefenduel met Albanië. De gastheer van het EK 2016 ging de oefeninterland met 1-0 onderuit tegen de voetbaldwerg en dit tot woede van de keuzeheer van Frankrijk. Hij vond dat zijn team met name op mentaal gebied een wanprestatie leverde.

Albanië legde veel strijd op de mat en daar had Frankrijk volgens Deschamps veel moeite mee. "Er stond een vastberaden tegenstander en daar hadden wij geen antwoord op", was het oordeel van de bondscoach in gesprek met L'Equipe. "Dit is onacceptabel op het hoogste niveau. We hadden geen motivatie en waren niet vastberaden en agressief. We waren bovendien ook niet hongerig. We zijn mentaal nog niet klaar om op een hoger niveau te spelen."

"Ik ben bijzonder geïrriteerd en teleurgesteld en voel me verantwoordelijk voor dit verlies. Ik zal de tijd nemen om deze wedstrijd te analyseren, maar het is duidelijk dat we in een mindere fase zitten", aldus Deschamps, die vorige week ook al onderuit ging tegen België (3-4).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen