Engelse uitblinker Wilshere oogst lof: "Fantastisch"

14 juni 2015, 21:36

Na afloop van de met 2-3 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië stak Engeland-bondscoach Roy Hodgson de loftrompet over Jack Wilshere. De middenvelder van Arsenal speelde zondagavond met twee doelpunten een glansrol in de zege op de Slovenen. Door de winst wist Engeland haar perfecte status intact te houden, met achttien punten uit zes wedstrijden.

Wilshere wist na een klein uur spelen de 1-1 te verzorgen en schoot Engeland even later op schitterende wijze naar de 1-2. "Beide doelpunten waren fantastisch. Hij speelde een ijzersterke wedstrijd, hij had de controle over het middenveld. Het is goed om te zien dat hij niet alleen kansen creëert, maar ook veel verdedigend werk verzet", vindt Hodgson, de bondscoach van Engeland. 

Het waren interlanddoelpunten nummer één en twee voor Wilshere. "Dat is zeer mooi", zegt de 23-jarige middenvelder over zijn goals. "Het duurde even, maar gelukkig gingen de kansen er dit keer in. Na de eerste treffer had ik veel vertrouwen, waardoor ik ook mijn tweede kon maken. Ik wilde werken aan mijn scorend vermogen, dus dit is prachtig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen