Van Ewijk vertrekt bij promovendus De Graafschap

15 juni 2015, 17:21

Zonder Jerry van Ewijk gaat De Graafschap de Eredivisie in. De 23-jarige spits, dit seizoen goed voor achttien doelpunten in de Jupiler League en één in de play-offs om promotie, heeft besloten om de club te verlaten. Hij maakte zijn beslissing maandag kenbaar via een bericht op Instagram.

"Hierbij wil ik bekendmaken dat mijn toekomst helaas niet ligt bij De Graafschap. Ik wil iedereen, supporters, staf, teamgenoten, ontzettend bedanken voor de drie ongelooflijke seizoenen bij deze warme club! Zo dankbaar dat ik me hier heb kunnen ontwikkelen tot de speler die ik nu ben. Maar nog trotser dat we ook eindelijk ons doel hebben gehaald, namelijk promotie! Iedereen heel veel succes in de EREDIVISIE!", schrijft hij.

Via Twitter reageerde De Graafschap op het bericht van de Gelderse spits. "Jerry jij ook bedankt voor de mooie jaren en je hartelijke woorden. Succes in je verdere carriere", aldus de ploeg uit Doetinchem.

In de beslissende wedstrijd om promotie tegen FC Volendam gaf Van Ewijk de assist bij de enige goal, gemaakt door Vincent Vermeij. De Graafschap won dit duel met 0-1, nadat het thuis 0-0 geworden was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen