Sparta geeft kritische Abdul nieuwe kans

15 juni 2015, 18:04

Een oude bekende keert terug op het Kasteel van Sparta. David Abdul, tussen 2008 en 2011 actief bij de Rotterdamse club, krijgt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de kans om zichzelf te bewijzen. Hij komt op proef, evenals Cody Claver, Meraj Allahdad en Josimar Pattinama.

De terugkeer van de 25-jarige Abdul is opvallend te noemen, want zijn vertrek in 2011 verliep allesbehalve geruisloos. Hij haalde, toen hij de deur van het Kasteel achter zich dicht getrokken had en aan de slag gegaan was bij amateurclub RVVH, flink uit naar de club. "Als ik de Jupiler League zie, denk ik, ik zit hier goed bij RVVH. Dat vind ik helemaal niets die eerste divisie. Het doet me ook niets als ik Sparta zie spelen. Ik voelde me daar niet meer thuis de laatste jaren. Ik was helemaal klaar met Sparta", zei hij bij RTV Rijnmond.

Tegenover hetzelfde medium nuanceert Abdul die uitspraken nu. "Die uitspraken kwamen na een lastige periode. Ik kreeg last van hartkloppingen en moest vertrekken. Dat was lastig. Nu heb ik trouwens helemaal geen last meer van m'n hart." Hij mag zich op 27 juni melden bij Sparta voor de eerste training van het seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen