Haar over interesse FC Twente: "Praten kan altijd"

15 juni 2015, 22:55

Martin Haar wijst een overstap naar FC Twente niet op voorhand af. De huidige specialistentrainer van AZ is in beeld als assistent-coach bij de Tukkers. En hoewel hij benadrukt dat hij het prima naar zijn zin heeft in Alkmaar en dat hij zeker niet weg hoeft, wil hij best luisteren naar het aanbod uit Enschede.

"Praten kan altijd", zegt de 63-jarige Haar in gesprek met RTV Noord-Holland. Hij wacht af wat het gesprek met de Tukkers gaat brengen. "Dan hoor ik wat ze willen. Kijk, als assistent ben je straks weer zeven dagen per week volledig bezig, terwijl ik het nu rustiger heb gekregen. Zo zit ik bij wedstrijden bijvoorbeeld nu ook niet meer op de bank maar op de tribune. Dus ik wil horen onder welke condities dat allemaal gaat."

Bij AZ was Haar ook jarenlang de vaste assistent van de hoofdcoach, maar afgelopen zomer kreeg hij een andere functie als specialistentrainer. "Ik heb even moeten wennen, maar dat lijkt me logisch als zoiets plotseling gebeurt. Vooral dankzij de komst van John van den Brom heb ik het plezier teruggekregen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen