Maaskant: "NAC moet terug naar de Eredivisie"

16 juni 2015, 12:51

Robert Maaskant heeft een duidelijk doel voor ogen met NAC Breda: zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie. De Brabantse club degradeerde vorige maand via de play-offs naar de Jupiler League en volgens de coach wordt nu alles in het werk gesteld om kampioen te kunnen worden in die competitie.

In een interview op de clubsite van NAC Breda is Maaskant helder over de ambities: "Het mag duidelijk zijn dat NAC terug moet naar de Eredivisie. Dat verdient deze geweldige achterban. Wij zijn door omstandigheden terecht gekomen waar we nu staan, maar we gaan er alles aan doen om te strijden voor promotie. Daar is alles op ingericht. Wij zijn op zoek naar spelers die met ons de stap naar het hoogste niveau willen maken, spelers met een NAC DNA: een elftal vol passie betrokkenheid en enthousiasme. Een herkenbaar elftal voor de supporters en voor het personeel. De ploeg die we nu samenstellen moet vol strijden om promotie."

De degradatie heeft grote gevolgen voor NAC en Maaskant heeft het dieptepunt uit zijn trainerscarrière nog altijd niet volledig verwerkt. "Nee en dat gaat binnen onafzienbare tijd ook niet gebeuren. Wij zijn niet geslaagd in onze missie, we zien dagelijks de gevolgen van degradatie. Kantoorpersoneel wordt ontslagen om ruimte te kunnen maken voor een spelersbegroting die kampioenschapswaardig is, maar tegelijkertijd slinkt die begroting wel aanzienlijk. Zo zijn er meer zaken die nog altijd als een confronterende spiegel werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen