Kuyt krijgt vertrouwd rugnummer bij Feyenoord

16 juni 2015, 17:16

Dirk Kuyt speelt ook de komende jaren met zijn geliefde rugnummer zeven. De 34-jarige aanvaller neemt het nummer bij Feyenoord over van Jean-Paul Boëtius, die overstapt naar nummer elf.

Kuyt speelde in zijn eerste periode bij Feyenoord ook al met rugnummer zeven, een cijfer dat een speciale betekenis voor hem heeft. Zo speelde hij exact zeven jaar na de dood van zijn vader zijn honderdste interland voor het Nederlands elftal, hij werd de zevende speler die deze mijlpaal bereikte. "Erg trots om weer nummer zeven van Feyenoord te mogen dragen! Dank aan JPB voor zijn respectvolle begrip en medewerking", reageert Kuyt op het nieuws dat hij het shirt met zijn geliefde nummer over mag nemen van 'JPB' Jean-Paul Boëtius.

Boëtius vindt het geen enkel probleem om het nummer elf over te dragen aan Kuyt. "Ik sta mijn oude rugnummer graag af aan een clubicoon als Kuyt. Ik ken Dirk goed en heb hem hier ook zelf over gesproken. Bovendien is nummer elf zeker voor een buitenspeler ook een prachtig nummer om mee te spelen."

Bron topfoto: @Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen