Portugal in oefeninterland te sterk voor zakkend Italië

16 juni 2015, 22:33   Bijgewerkt: 16 juni 2015, 23:22

Portugal heeft in een oefeninterland in Zwitserland afgerekend met Italië. Door een doelpunt van aanvaller Éder wonnen de Portugezen met 1-0 van de Italianen, die echter wel voldoende kansen kregen om een doelpunt te maken. Het was de eerste keer in 39 jaar dat de Portugezen een oefeninterland wonnen van Italië, dat door de nederlaag zakt naar de tiende positie op de FIFA-ranking. 

Portugal kwam in de 52ste minuut op voorsprong, via Éder. De aanvaller gleed een puntgave voorzet van Ricardo Quaresma hard tegen de touwen. Portugal nam dus de leiding, al was het Italië dat daarvoor de beste kansen had gekregen. Zo kopte verdediger Leonardo Bonucci op de paal, na een vrije trap van Andrea Pirlo en krulde aanvaller Stephen El Shaarawy de bal in het eerste bedrijf net naast de verre paal. Na de treffer van Éder werd er niet meer gescoord, waardoor de internationals van Portugezen met een beter gevoel op vakantie zullen gaan dan de Italiaanse spelers. Bij Italië bleef Graziano Pellè overigens negentig minuten op de bank.

Cristiano Ronaldo ontbrak in de oefeninterland. Hij werd door de leiding van Portugal vroegtijdig op vakantie gestuurd. Dat gold ook voor Danny, William Carvalho en Bernardo Silva.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen