WK-held Curaçao vertrekt bij ADO en zoekt nieuwe club

17 juni 2015, 09:16

Met zijn doelpunt tegen Cuba (1-1) kroonde Vidarrell Merencia zich eerder deze week tot held van Curaçao. Door het doelpunt van de 21-jarige speler is het eiland door naar de volgende ronde van de WK-kwalificatie. Een mooi moment voor Merencia, maar een club voor komend seizoen heeft hij nog niet.

Merencia stond onder contract bij ADO Den Haag, maar krijgt in de Hofstad geen nieuw contract aangeboden. Voor ADO speelde hij slechts 41 minuten in de Eredivisie. "Er zijn wat contacten met andere clubs, tot nu toe alleen in het buitenland", laat hij weten in De Telegraaf. "Of ik in de onderhandelingen met een nieuwe club nog de volgende play-offronde van Curaçao in september ter sprake breng? Daar wil ik sowieso bij zijn en dat zal ook geen probleem zijn, want die wedstrijd wordt gespeeld op een FIFA-datum. Ik laat me zeker niet tegenhouden."

Zeker is dat het bizarre duel met Cuba altijd in het geheugen van Merencia gegrift zal staan. "Het was een wedstrijd die je nooit meer vergeet. Er gebeurde zoveel. De omstandigheden waren moeilijk. De kleedkamers waren heel slecht. De vloeren waren vies en we werden lek geprikt door muggen. Het veld was ook heel slecht, zeker na die enorme bui, toen er allemaal plassen op stonden. Je kon niet meer normaal voetballen. Er was van alles waar je door geïrriteerd kon raken, maar we zijn er goed mee omgegaan", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen