'Vitesse ziet spits niet terug; Traoré krijgt kans bij Chelsea'

17 juni 2015, 13:41

Het laatste beetje hoop van Vitesse dat het Bertrand Traoré langer kan huren van Chelsea lijkt te zijn vervlogen. Volgens Voetbal International krijgt de 19-jarige spits uit Burkina Faso komend seizoen een serieuze kans op Stamford Bridge. 'Bronnen bij de Engelse club' zouden dat bevestigd hebben.

Met dertien competitiedoelpunten, waarvan hij er negen na de winterstop maakte, was Traoré dit seizoen van grote waarde voor Vitesse. Bovendien scoorde hij ook één keer in de play-offs om Europees voetbal, die de club uit Arnhem winnend afsloot. Traoré speelde sinds januari 2014 op huurbasis voor Vitesse.

Na zijn prima seizoen in Arnhem krijgt Traoré nu de kans om zichzelf te bewijzen bij Chelsea. Hij droomt ervan om te slagen op Stamford Bridge. "Op een dag spelen voor Chelsea; voor ons Afrikanen is dat een bijzondere club. Daar hebben Afrikaanse helden als Didier Drogba en Samuel Eto'o geschitterd", zegt hij in VI. Bovendien kijkt hij uit naar de samenwerking met José Mourinho, die hij al kent van een tour door Azië in 2013. "Ik speelde drie wedstrijden en maakte mijn eerste doelpunten. In die paar weken heb ik enorm veel geleerd van de spelers én de trainer. José Mourinho is The Special One, een droom om mee samen te werken. Van elke training heb ik genoten. Hij is zo scherp, zit er extreem kort bovenop. Ook nam hij de tijd voor de jonge spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen