Dusseldorp als assistent-coach terug bij MVV

18 juni 2015, 11:48

Wim Dusseldorp treedt in dienst van MVV. De 54-jarige oud-keeper heeft donderdag een contract voor drie seizoenen getekend om assistent te worden van hoofdcoach Ron Elsen, zo meldt de Limburgse Jupiler League-club via de officiële kanalen.

"Dusseldorp gaat zich onder andere richten op het geven van een kwaliteitsimpuls aan het eerste elftal op het vlak van trainingen, conditionele en medische zaken en scouting. In samenwerking met de jeugdtrainers van MVV zal hij zijn kennis en ervaring ook voor de jeugdopleiding van de club inzetten", klinkt het op de MVV-website. "Dusseldorp brengt naast een enorme schat aan ervaring en deskundigheid ook een oprechte passie voor het voetbalvak mee naar Maastricht. Ook zijn achtergrond als bewegingswetenschapper is voor MVV een meerwaarde.  MVV is dan ook erg blij met deze langdurige samenwerking."

Dusseldorp was tussen 1981 en 1984 als keeper al actief voor MVV en van 1992 tot en met 1998 was hij er jeugdtrainer, hoofd opleidingen en assistent- en keeperstrainer. Als hoofdcoach was hij in het verleden actief bij VVV Venlo en Fortuna Sittard, de aartsrivaal van MVV. Van 1 januari 2012 tot vorig seizoen was hij technisch manager bij VVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen