Danny Koevermans keert terug op het oude nest

19 juni 2015, 13:10

Tien jaar nadat hij de deur van het Kasteel als speler achter zich dicht trok, keert Danny Koevermans terug bij Sparta Rotterdam. De oud-spits wordt toegevoegd aan de technische staf, die onder leiding staat van Alex Pastoor. Ook gaat hij de commerciële afdeling van de club op wedstrijddagen ondersteunen.

Koevermans heeft voor één jaar getekend bij Sparta en meldt zich 27 juni bij de club, als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint. De oud-spits vindt het mooi om terug te keren op het oude nest. "Na de promotie met Sparta in 2005 ben ik de club altijd op de voet blijven volgen, ook toen ik in het buitenland voetbalde. Het is mooi om weer terug te zijn op Het Kasteel en een bijdrage te kunnen leveren aan nieuw sportief succes."

Na zijn vertrek in 2005 speelde Koevermans voor AZ, PSV, Toronto en FC Utrecht. Bij de ploeg uit de Domstad zette hij in maart 2014, amper twee maanden na zijn komst, wegens aanhoudend blessureleed een punt achter zijn carrière. In 2007 mocht Koevermans vier keer opdraven in Oranje, hij scoorde één keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen