Everton beloont Jagielka met contractverlenging

19 juni 2015, 14:48

Phil Jagielka draagt, als er geen gekke dingen gebeuren, nog jaren het shirt van Everton. De ervaren verdediger heeft van de ploeg uit Liverpool een nieuw contract gekregen, dat loopt tot het eind van het seizoen 2017/2018. De oude verbintenis van Jagielka liep nog twee jaar door, tot medio 2017.

Het doet Jagielka goed dat Everton hem dit nieuwe contract geeft, ondanks het feit dat zijn oude verbintenis dus nog even doorliep. "Het is altijd prettig om waardering te voelen", zegt hij. "Om deze beloning in de vorm van een extra jaar te krijgen is voor mij een extra motivatie om het uiterste uit mezelf te blijven halen."

Jagielka wil niets liever dan nog jaren voor Everton spelen en dus waren beide partijen het snel eens over dit langere contract. "Het waren zeker niet de langste onderhandelingen ooit, na een paar minuten waren we eruit. Ik vind het geweldig bij Everton en wil hier blijven, gelukkig denkt de club er hetzelfde over."

Everton nam Jagielka acht jaar geleden, in de zomer van 2007, over van Sheffield United. De verdediger, 36-voudig Engels international, werd dit seizoen verkozen tot Speler van het Jaar bij Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen