Postma en Ultee blijven bij technische staf FC Utrecht

19 juni 2015, 15:55

In de geheel vernieuwde technische staf van FC Utrecht, die onder leiding komt te staan van hoofdcoach Erik ten Hag en zijn assistent Jean-Paul de Jong, is nog plek voor Stefan Postma en Sjors Ultee. De keeperstrainer en assistent-coach hebben een nieuw contract gekregen, meldt de club uit de Domstad.

Postma werkt al sinds 2012 als keeperstrainer bij FC Utrecht en heeft tot 2016 bijgetekend, hetzelfde geldt voor Ultee. De pas 28-jarige assistent-coach is pas één jaar in deze functie actief bij de club.

Erik ten Hag, de nieuwe hoofdcoach, is blij dat Postma en Ultee in de Galgenwaard blijven. "We zijn zeer verheugd met het feit dat we Stefan en Sjors langer aan FC Utrecht hebben gebonden. Voor Stefan en Sjors geldt dat het jonge, ambitieuze, kundige professionals zijn met kennis van de club en de cultuur. Naast hun inzet bij het eerste elftal, zijn ze ook allebei erg begaan met de ontwikkeling van de jeugdspelers van de club. Ook wat dat betreft passen ze precies in het plaatje van FC Utrecht", laat hij weten op de site van FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen