Fortuna verheugd na bijtekenen keeper 'SuperKaya'

19 juni 2015, 16:13

Ferhat Kaya speelt ook na de zomer voor Fortuna Sittard. De 29-jarige Belgische keeper heeft vrijdag zijn contract bij de Limburgse Jupiler League-club met twee jaar verlengd, tot de zomer van 2017.

"Geweldig dat we tot een overeenkomst zijn gekomen", reageert Kaya, in Sittard beter bekend als 'SuperKaya', op de clubwebsite. "Ik heb daarin gewoon mijn hart gevolgd. Ik wil deel uitmaken van een nieuwe ploeg en van een mooie toekomst met Fortuna. Iedereen weet hoe graag ik hier ben en die appreciatie is gelukkig wederzijds."

Technisch manager Charly Chudik van Fortuna vult aan: "We zijn natuurlijk bijzonder verheugd dat we één van onze topprioriteiten voor komend seizoen hebben kunnen realiseren met het vastleggen van Ferhat. Er werd flink aan hem getrokken. Dat we hem desondanks hebben kunnen behouden geeft aan dat Ferhat gelooft in de volgende fase waar we als club naartoe werken. En het zal ons zeker helpen bij het aantrekken van versterkingen. Met Ferhat behouden we een keeper die de afgelopen twee seizoenen tot de allerbesten in de Jupiler League behoorde. Afgelopen seizoen werd hij door collega's in de Jupiler League zelfs tot beste keeper gekozen volgens Voetbal International-magazine."

Kaya is sinds de zomer van 2012 actief voor Fortuna Sittard.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen