'Ajax en Willem II eens over Dijks, Ligeon naar Tilburg'

19 juni 2015, 16:31

Volgens De Telegraaf is de transfer van Mitchell Dijks van Willem II naar Ajax rond. De onderhandelingen tussen beide clubs verliepen moeizaam omdat er een groot verschil tussen vraag en aanbod zat, maar onlangs zouden beide clubs alsnog overeenstemming hebben bereikt.

Dijks zou met Ajax al akkoord zijn over een contract voor drie seizoenen. De 22-jarige linksback doorliep de jeugdopleiding van de Amsterdamse club, maar werd afgelopen zomer te licht bevonden voor een plek in de A-selectie en vertrok daarom transfervrij naar Willem II. Bij de promovendus maakte hij zoveel indruk, dat hij toch weer terecht kan in de Amsterdam ArenA.

Onderdeel van de deal tussen Ajax en Willem II met betrekking tot Dijks is volgens hetzelfde medium dat Ruben Ligeon komend seizoen op huurbasis voor Willem II uitkomt. De 23-jarige rechtsback heeft daarnaast zijn verbintenis in Amsterdam met één jaar verlengd, tot de zomer van 2017. Ligeon werd het afgelopen half jaar verhuurd aan NAC Breda. Bij de Brabanders maakte hij een goede indruk, al wist hij hen niet te behoeden voor degradatie uit de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen