Kuipers blijft bij Excelsior: "Hij staat zijn mannetje"

19 juni 2015, 16:43

Bas Kuipers blijft definitief bij Excelsior. De 20-jarige verdediger heeft vrijdag een tweejarig contract getekend bij de Rotterdamse eredivisieclub. Kuipers was afgelopen seizoen ook al actief op Woudestein, destijds werd hij gehuurd van Ajax.

Excelsior-coach Alfons Groenendijk is blij met het nieuws. "Ik ken hem vanuit mijn tijd bij Jong Ajax. Hij heeft daarna de stap gemaakt naar Excelsior", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. "Mij is destijds al gevraagd of hij de Eredivisie aan zou kunnen. Dat gevoel had ik en dat heeft hij afgelopen seizoen ook aangetoond. Hij heeft laten zien dat hij zijn mannetje staat, ook in de Eredivisie. Bas heeft een prima seizoen achter de rug en daarom is het goed nieuws dat hij hier blijft."

"Ik heb het idee dat hij nog steeds niet aan zijn plafond zit en nog verder kan doorgroeien", vervolgt Groenendijk. "Het vastleggen van een jonge en talentvolle speler als Bas Kuipers past ook bij het beleid van Excelsior. Hij was bij Jong Ajax inderdaad aanvoerder bij mij. Er waren destijds wekelijks veel wisselingen en hij zat eigenlijk altijd bij de ploeg. Ondanks zijn leeftijd heb ik hem daarom toen aanvoerder gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen