Go Ahead Eagles haalt na Teijsse ook 'boeffie' Wolters

19 juni 2015, 17:22

Go Ahead Eagles beleeft een productieve dag op de transfermarkt. Na Kenny Teijsse heeft ook Randy Wolters zich verbonden aan de Deventer formatie, die afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde. De 25-jarige vleugelaanvaller komt over van VVV Venlo en tekende voor twee jaar in de Adelaarshorst.

Wolters hoefde na de gesprekken met Adrie Steenbergen (voetbalzaken RvC) en trainer Dennis Demmers niet lang na te denken over zijn beslissing om naar Go Ahead te verhuizen. "Die mensen pakten door, waren meteen concreet. Go Ahead is heel resoluut geweest, ze zeiden: 'Luister, we willen je heel graag hebben.' Daar sprak waardering uit en nu is het aan mij om goede partijen op de mat te leggen", reageert hij op de website van zijn nieuwe club.

Wolters vindt dat hij past bij Go Ahead. "Als je ergens voor kiest, moet het gevoel gewoon goed zijn. Go Ahead Eagles is echt een volksclub en ik kom uit een echt volkswijkkie, De Kooi in Leiden. Volkser kan het bijna niet en ik houd daarvan. Ik weet hoe het werkt als je tussen mensen zit die met passie en liefde hun kluppie volgen. Dat is mijn mentaliteit. Ik ben best wel een beetje een boeffie in het veld, vind het fijn om lekker mijn acties te maken, mijn goaltjes mee te pikken en ik hou van de interactie met het publiek. Ik hoorde dat er al 5.500 seizoenkaarten zijn verkocht, dat is dan toch geweldig? Dat geeft mij wel een fijn gevoel, hoor, zo'n vol stadion."

Wolters speelde eerder voor FC Utrecht, FC Emmen en FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen