'Feyenoord meldt zich bij Vitesse voor Vejinovic'

19 juni 2015, 22:51

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord zich officieel bij Vitesse gemeld voor Marko Vejinovic. De clubleiding van de Rotterdamse formatie zou eerder al met de 25-jarige middenvelder zelf om de tafel hebben gezeten. Voetbal International meldt dat Feyenoord en Vejinovic zelfs al rond zijn.

Eerder deze week werd al bekend dat Vejinovic in beeld is bij Feyenoord, maar toen werd nog gesuggereerd dat de havenstedelingen alleen werk zouden maken van zijn komst naar De Kuip als Jordy Clasie in de zomer vertrekt. Technisch directeur Martin van Geel zou Vejinovic echter hebben laten weten dat hij ook welkom is als Clasie toch nog een jaar Feyenoorder blijft.

Vitesse zou niet onwelwillend staan tegenover de verkoop van Vejinovic, aangezien het de inkomsten goed kan gebruiken om te voldoen aan de Financial Fair Play-regels van de UEFA. De middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2017 in Arnhem. Vejinovic kwam afgelopen seizoen tot twaalf doelpunten en acht assists. Eerder speelde hij voor AZ en Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen