Heracles over AZ-interesse Linssen: "Niet moeilijk doen"

20 juni 2015, 12:49

Heracles Almelo is op de hoogte van de interesse van AZ in buitenspeler Bryan Linssen. De club blijft opvallend nuchter onder de belangstelling van de Alkmaarders en is bereid de uitblinker voor een mooi bedrag van de hand te doen. "Zo werkt het nou eenmaal", zegt technisch manager Nico-Jan Hoogma.

"Wij zijn een opleidingsclub en dan gebeuren zulke dingen. Daar moeten we niet moeilijk over doen, zeker niet als we een mooi bedrag voor hem kunnen krijgen. Het voordeel is ook dat we voorin aan de zijkanten al goed zijn voorzien", zegt hij tegen de Stentor.

Heracles versterkte zich al met Peter van Ooijen, Tim Breukers, Wout Droste, Robin Gosens en Paul Gladon. De club is dan ook nagenoeg klaar op de transfermarkt. "We hebben ons huiswerk goed gedaan. Maar dat hadden we in de voorgaande jaren ook wel. Het grote verschil is dat we op dit moment heel goed in de markt liggen. En dan merk je wat een nieuw stadion doet. Daardoor word je voor veel spelers heel aantrekkelijk."

Heracles Almelo zoekt alleen nog een linker centrumverdediger, geeft Hoogma aan. "Maar dat wordt geen zwaargewicht. Voor die plek willen we een jonge jongen die kan doorgroeien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen