'Advocaat aast op Wijnaldum, PSV wil twintig miljoen'

22 juni 2015, 07:38

Een hereniging met Dick Advocaat lonkt voor Georginio Wijnaldum. Volgens De Telegraaf heeft Sunderland, de ploeg waar de Haagse coach sinds enkele maanden de scepter zwaait, zijn oog laten vallen op de aanvoerder van PSV. Verwacht wordt dat Sunderland 'op korte termijn' een bod uit gaat brengen.

Naar verluidt staat de 24-jarige Wijnaldum hoog op het verlanglijstje van Advocaat. De coach zou een budget van ongeveer vijftig miljoen euro hebben voor versterkingen en een deel daarvan wil hij gebruiken om de Oranje-international binnen te halen. De vraagprijs van PSV zou rond de twintig miljoen euro liggen.

Eerder werd al duidelijk dat ook FC Zenit interesse heeft in Wijnaldum. Daarnaast zouden nog andere teams uit Engeland en Frankrijk de spelmaker binnen willen halen. Wijnaldum erkent dat de kans aanwezig is dat hij een transfer gaat maken, maar heeft nog geen beslissing genomen. "Het kan deze zomer gebeuren. Maar niks moet wat mij betreft. Natuurlijk heb ik ambities, maar uiteindelijk is mijn gevoel doorslaggevend", zegt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen