Engeland mag wandeling van 76 seconden niet maken

22 juni 2015, 09:11

Regels zijn regels bij de UEFA rond het EK onder 21, ondervonden de spelers van Engeland zondag. De Engelse talenten verbleven in Olomouc in een hotel dat op een steenworp afstand van het stadion lag, maar mochten deze 'reis' niet te voet afleggen. Er kwam een bus voorrijden, die de spelers naar de ingang van het Andruv stadion bracht.

In het Andr?v stadion van Olomouc speelde Jong Engeland zondag tegen Jong Zweden. Een journalist in Tsjechië had uitgevogeld dat het precies 76 seconden wandelen is van het hotel van de Engelse spelers naar het stadion, maar desondanks vond de UEFA het nodig om een bus te sturen. Dit overigens tot verbazing van de voetballers, die de wandeling wel zagen zitten. Om veiligheidsredenen stak de UEFA daar een stokje voor.

Na de wedstrijd mochten de spelers overigens wel terug naar het hotel lopen. Engeland won met 1-0 van Zweden en heeft daardoor nog volop kans op een plek in de halve finale. De derde en laatste groepswedstrijd is woensdag, tegen Italië. Plaats van handeling is dan opnieuw Olomouc en aangezien de Engelsen in hetzelfde hotel blijven, zal de procedure van zondag zich herhalen en komt er opnieuw een UEFA-bus voorrrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen