Oud-doelman Grim nieuwe keuzeheer van Jong Oranje

Ger
22 juni 2015, 16:30

Fred Grim neemt de komende jaren Jong Oranje onder zijn hoede. De 49-jarige trainer maakt de overstap van Almere City FC. Hij is met de KNVB een verbintenis overeengekomen tot en met het EK onder 21 in 2017. Remy Reijnierse, die Jong Oranje na het vertrek van Adrie Koster op interim-basis leidde, keert zoals afgesproken terug naar het beloftenteam.

"Dit is een mooie uitdaging. Ik ben altijd erg betrokken geweest bij de ontwikkeling van talentvolle voetballers, en kijk er naar uit om van de grootste Nederlandse talenten een team te smeden en resultaat te boeken", aldus Grim, die als doelman jarenlang bij Ajax onder contract stond. "De doelstelling is uiteraard kwalificatie voor het EK 2017 in Polen. We starten in september met Cyprus thuis en Turkije uit. We zullen dus direct aan de bak moeten om het kwalificatietoernooi goed te beginnen."

Maarten Stekelenburg bewandelt de omgekeerde weg. De coach van het Nederlands elftal voor spelers onder 17 en onder 18 jaar neemt de taken van Grim over bij Almere City FC. Hij tekent in Flevoland een contract tot medio 2016, met een optie voor nog een tweede jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen