KNVB blij met aanstelling Grim: "Past perfect in profiel"

Ger
22 juni 2015, 16:50

Jelle Goes, technisch manager van de KNVB, is in zijn nopjes met de komst van Fred Grim naar de voetbalbond. De oud-doelman, die de afgelopen drie seizoenen bij Almere City FC werkte, is aangesteld als de nieuwe keuzeheer van Jong Oranje.

"Fred past perfect in het profiel van een coach van Jong Oranje. Hij is een bekwame, gepassioneerde trainer, met veel ervaring in het Nederlands voetbal en kennis van de generatie voetballers die nu voor Jong Oranje mag uitkomen", aldus Goes. "De manier waarop hij bij Almere City FC, Oranje onder 19 en Ajax met jonge, talentvolle voetballers heeft gewerkt, heeft indruk op ons gemaakt."

Maarten Stekelenburg neemt de taken van Grim bij de club uit Flevoland over. Hij had het Nederlands elftal voor spelers onder 17 en onder 18 jaar onder zijn hoede. Goes: "Almere City FC krijgt met Stekelenburg een ambitieuze trainer en bovenal een vakman. We bedanken hem voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het Nederlands voetbaltalent en wensen hem veel succes in Almere."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen