'PSV ziet in Pereiro mogelijke opvolger Depay'

23 juni 2015, 08:28

PSV hoopt in Uruguay een opvolger voor Memphis Depay te kunnen contracteren. Volgens het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf heeft de club zijn oog laten vallen op Gaston Pereiro, een 20-jarige toptalent. De linksbenige aanvaller staat onder contract bij Nacional, de oude club van Luis Suarez.

Om de nek van Pereiro hangt een fors prijskaartje, naar verluidt wil Nacional tussen de vijf en zeven miljoen euro voor hem ontvangen. De eigenzinnige aanvaller zou niet alleen op links, maar ook achter de spitsen en aan de rechterkant kunnen spelen. Hij maakte dit jaar indruk op het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor spelers tot twintig jaar, waarbij ook een delegatie van PSV op de tribune zat. Mocht Pereiro daadwerkelijk komen, dan kan hij de eerste Uruguayaan ooit in het eerste elftal van de ploeg uit Eindhoven worden.

Eerder deze zomer verkocht PSV smaakmaker Depay aan Manchester United. Omdat Florian Jozefzoon bovendien kampt met een zware blessure, zit de landskampioen krap in zijn vleugelaanvallers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen