Nordfeldt tekent bij Swansea: "Perfect verjaardagscadeau"

23 juni 2015, 16:31

Kristoffer Nordfeldt spreekt van een 'perfect verjaardagscadeau'. De Zweedse keeper viert vandaag (dinsdag) zijn 26ste verjaardag en tekende op dezelfde dag een contract voor drie seizoenen bij Swansea City. Hij is afkomstig van SC Heerenveen.

"Ik ben ontzettend blij om hier bij Swansea te zijn, dit is het perfecte verjaardagscadeau voor mij", zegt Nordfeldt op de website van zijn nieuwe club. "Ik denk dat dit de juiste stap is voor mij. Bij de Nederlandse manier van voetballen draait het om positiespel en dat begint al bij de keeper. Het is iets waar ik mij comfortabel bij voel, al hoop ik het hier nog wel te verbeteren. Voor alles wil ik mijzelf ontwikkelen en het team en de club vooruit helpen. Dat is mijn grootste doel."

"De Premier League is een geweldige competitie, maar wat me vooral aanspreekt, is de visie van de club en dat iedereen die hier werkt heel warm en vriendelijk is. Dat was de hoofdreden om hier te tekenen", legt Nordfeldt zijn keuze voor Swansea City uit. "Deze club is als een grote familie en de ambities passen bij die van mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen