Ajax verhuurt Zivkovic, Ligeon en De Sa aan Willem II

Ger
24 juni 2015, 10:28

Ajax en Willem II hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Richairo Zivkovic. De spits (18), die afgelopen zomer van FC Groningen naar de Amsterdamse club vertrok, zal het komende seizoen op huurbasis voor de Tilburgers spelen. Ruben Ligeon en Lesly de Sa maken dezelfde stap.

Zivkovic stond bij FC Groningen te boek als een van de grootste Nederlandse talenten, maar bij Ajax stagneerde zijn ontwikkeling. In Tilburg wil de jongeling bewijzen dat hij van waarde kan zijn op het hoogste niveau. Bij Jong Ajax scoorde Zivkovic afgelopen seizoen achttien keer in 25 wedstrijden. Daarnaast kwam hij zeven keer uit voor het eerste elftal. De jeugdinternational ligt in Amsterdam nog tot medio 2019 vast.

Ligeon (23) debuteerde voor Ajax in oktober 2011 en kwam in totaal twaalf keer in actie. De verdediger werd het afgelopen half jaar verhuurd aan NAC Breda. Ligeon heeft bij Ajax nog een contract tot en met 30 juni 2017. Die verlenging zijn beide partijen inmiddels overeengekomen.

De Sa (22) maakte zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht in september 2011 en reikte in totaal tot dertien optredens. Vorig seizoen kwam de aanvaller op huurbasis uit voor Go Ahead Eagles. Zijn verbintenis bij Ajax loopt in de zomer van 2016 af. Willem II heeft een optie tot koop bedongen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen