Haar wijst FC Twente af: "Moet wel wat verdienen"

24 juni 2015, 17:38

Martin Haar gaat niet in op de avances van FC Twente. De huidige specialistentrainer van  AZ onderhandelde met de club uit Enschede over een baan als assistent-trainer, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. De 63-jarige oefenmeester blijft zodoende werkzaam bij AZ.

"De belangstelling van FC Twente streelde me, en de gesprekken met Schreuder en technisch directeur Ted van Leeuwen waren heel goed. Maar ik moet natuurlijk wel wat verdienen'', legt hij uit tegen het Noordhollands Dagblad. "Ik ben 63 en heb bij AZ nog een contract voor drie jaar. Bij FC Twente is de situatie onzeker en kan financieel gezien erg weinig. Vroeger zou ik gezegd hebben 'ik vind het een mooie uitdaging, ik ga ervoor', maar dat is nu anders."

Haar was jarenlang assistent-trainer bij AZ, maar heeft een stap terug moeten doen van de club. Hij is sinds vorig jaar specialistentrainer in Alkmaar. "Ik heb daar vorig jaar wel een tikkie van gekregen, dat weet iedereen", zegt Haar, die niet meer op de reservebank zit bij AZ. "Nog steeds vind ik het moeilijk, maar ik heb wel mijn draai weer gevonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen