El Ghazi traint met Manu en Cabral: "Ajax weet ervan"

24 juni 2015, 21:08

Anwar El Ghazi hoeft zich pas maandag te melden bij eerste training van Ajax, maar is nu al druk bezig om fit te worden voor het nieuwe seizoen. Samen met Elvis Manu en Jerson Cabral werkt de aanvaller van Ajax aan zijn conditie bij Tony's Football School op het terrein van RVVH uit Ridderkerk.

In gesprek met RTV Rijnmond legt de Ajacied uit waarom het extra trainen waardevol is voor hem. "Je bent aan het socialisen en samen met één doel bezig. Iedereen heeft de intentie om fit te worden. Als iedereen van tevoren begint is de kans op blessures kleiner. Ajax weet dat ik dit doe. Het hoort niet bij het schema van de club, maar het gaat er niet heel hard aan toe."

Voor de buitenspeler kan het nieuwe seizoen niet snel genoeg beginnen. "Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen en we zijn allemaal klaar om weer te beginnen", zegt hij. "Ik verwacht een scherp Ajax dat weer bovenaan gaat eindigen. Wij zijn Ajax en willen heel graag Champions League spelen. Daar gaan we ons best voor doen. PSV heeft zich al gekwalificeerd en nu wij nog. Ik denk dat we het gaan halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen