'PSV wil Belgische aanvaller Lestienne huren van Al-Arabi'

25 juni 2015, 08:24   Bijgewerkt: 25 juni 2015, 09:58

Volgens Het Nieuwsblad wil PSV Maxime Lestienne huren van het Qatarese Al-Arabi. De 23-jarige Belgische aanvaller maakte afgelopen zomer voor een kleine tien miljoen euro de overstap van Club Brugge naar Al-Arabi, dat hem meteen verhuurde aan Genoa. Bij de Serie A-club was hij echter niet verzekerd van een basisplaats.

"Hij kende een moeilijk jaar, waarbij we pas op het einde van het seizoen een club konden kiezen. Daarom zoeken we nu naar een club die in een competitie en een systeem speelt waarin een vleugelspeler als hij beter tot zijn recht komt", zegt zijn makelaar Mikkel Beck over Lestienne tegen eerdergenoemde krant. "We tekenden nog niet en praten nog met een drietal clubs." PSV zou van dit trio de beste papieren hebben.

Lestienne maakte afgelopen seizoen in 23 duels, waarvan tien als basisspeler, één goal voor Genoa. Hij wordt mogelijk als alternatief gezien voor Gaston Pereiro. PSV hoopt de vleugelaanvaller over te nemen van het Uruguayaanse Nacional, maar technisch manager Marcel Brands is niet heel optimistisch daarover. "Dat wordt een te duur verhaal. Ik denk niet dat het gaat lukken", reageert de beleidsmaker tegenover De Telegraaf. Volgens het Eindhovens Dagblad is mogelijk ook AZ'er Steven Berghuis een optie voor PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen