'AZ-aanvaller Berghuis om de tafel met PSV'

25 juni 2015, 12:20

Volgens AZ-aanvaller+Steven+Berghuis+op+weg+naar+PSV.aspx" target="_blank">Omroep Brabant is Steven Berghuis in gesprek met PSV. De Eindhovenaren zijn op zoek naar een nieuwe vleugelaanvaller en de rechtsbuiten van AZ heeft zich met een sterk seizoen in de kijker gespeeld in het Philips Stadion.

Eerder deze zomer hoopte PSV zich te versterken met Gaston Pereiro, maar technisch manager Marcel Brands denkt dat de speler van het Uruguayaanse Nacional niet haalbaar is. "Dat wordt een te duur verhaal. Ik denk niet dat het gaat lukken", zei de beleidsmaker eerder op de dag tegen De Telegraaf.

PSV moest hierdoor overschakelen op alternatieven. De naam van Maxime Lestienne (Al-Arabi, vorig seizoen verhuurd aan Genoa) werd eerder al genoemd en Berghuis zou ook één van de kandidaten zijn. De oud-speler van FC Twente heeft met AZ een sterk seizoen achter de rug. Mede door zijn inbreng eindigde de Alkmaarse club als derde in de Eredivisie, waarmee het zich rechtstreeks plaatste voor Europees voetbal. Berghuis werd onlangs door bondscoach Guus Hiddink beloond voor zijn goede spel met een plek in de selectie van Oranje.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen