Feyenoord bindt spits Robertha (17) tot medio 2018

25 juni 2015, 12:55

Feyenoord ziet toekomst in Nigel Robertha, de afgelopen seizoenen de spits van de B1. De 17-jarige aanvaller heeft zijn eerste profcontract getekend in de Rotterdamse Kuip, het betreft een verbintenis voor drie seizoenen. Robertha maakt deze zomer de overstap naar de A1 van Feyenoord.

"Dit is een fantastische dag voor mij", reageert Robertha op de website van zijn club. "Voor mij is altijd duidelijk geweest dat ik bij Feyenoord wil slagen. Ik besef dat het niet zomaar iets is om als spits een contract te tekenen voor deze club. Het is mijn droom om ooit bij het eerste elftal in de spits te spelen."

"Dit contract geeft Nigel de rust om zich de komende jaren weer verder te gaan ontwikkelen, te beginnen bij Feyenoord A1", zegt directeur Martin van Geel over Robertha, die al D-junior bij de Rotterdamse club kwam. "Hij zal daar weer te maken krijgen met meer weerstand dan hij tot dusver gewend was, dus daar zal hij mee om moeten leren gaan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zijn goede ontwikkeling de komende jaren zal doorzetten en daar gaan we hem vanuit de club natuurlijk ook heel goed bij ondersteunen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen