Twente stuurt brief naar fans: "Iedereen is nodig"

Ger
25 juni 2015, 16:31

De Raad van Commissarissen en het managementteam van FC Twente heeft een brief gemaild naar de besturen van de supportersclubs van de Enschedese club. De eredivisionist roept fans daarin op mee te werken aan de nieuwe toekomst van FC Twente.

"Laat volkomen duidelijk zijn; het moet komend seizoen anders en beter. Dat weet de trainer, dat weet de technische staf, dat weet het bestuur en dat weten alle supporters en sponsoren", aldus de brief. "Mede gelet op de financiële situatie is het de komende periode alle hens aan dek. Niets meer, niets minder. Daarom is het zo belangrijk dat we een nieuwe start maken. Volgende week bestaat FC Twente vijftig jaar. Een feest is nu niet gepast, maar verschillende initiatieven om er wel positieve aandacht aan te besteden verdienen steun."

Het zit FC Twente dwars dat de supportersclubs in grote meerderheid hebben laten weten een bijeenkomst met de trainer, het bestuur en managementteam niet te zien zitten. "We zitten als FC Twente echt in een heel moeilijke periode en daarbij helpt het niet dat we als club en supporters niet met elkaar in gesprek zijn", schrijft de club. "De komende jaren zal FC Twente een nieuwe toekomst in gaan. Daarvoor is iedereen nodig. Jullie zijn als supporters daarbij nodig. Van harte hopen we dat jullie alsnog gehoor willen geven aan de uitnodiging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen