Feyenoord lijkt Vejinovic snel te kunnen verwelkomen

Ger
25 juni 2015, 23:37

Marko Vejinovic lijkt op zeer korte termijn alsnog zijn transfer naar Feyenoord te krijgen. Een deal leek door onenigheid over de afkoopsom eerder deze week nog niet aanstaande, maar waarschijnlijk stapt de middenvelder van Vitesse nog voor het einde van deze maand over naar de Rotterdamse club.

Zijn huidige Arnhemse werkgever wil volgens Voetbal International haast maken met de transfer. In verband met de strenge Financial Fair Play-regelgeving zou het Vitesse goed uitkomen om de miljoenen van Vejinovic in het huidige boekjaar op te nemen, maar dan moet de transfer wel voor 1 juli beklonken zijn. Het contract van de geboren Amsterdammer van Servische afkomst loopt nog door tot medio 2017.

Vejinovic is er al een tijdje uit met Feyenoord, maar de clubs moesten nog wel overeenstemming bereiken over de transfersom. De onderhandelingen lijken nu op korte termijn afgerond te worden. Vejinovic kwam de voorbije voetbaljaargang tot twaalf doelpunten en acht assists. Eerder speelde hij voor AZ en Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen