De Jong en Milan tot 2018 met elkaar verder

26 juni 2015, 11:41

Wat eerder vandaag via Italiaanse media al uitlekte, is nu definitief: Nigel de Jong blijft speler van AC Milan. De Oranje-international zette vrijdag zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2018. De oude verbintenis van De Jong in San Siro liep aan het eind van het afgelopen seizoen af.

De Jong (30) was het afgelopen jaar een vaste waarde in het moeizaam draaiende elftal van coach Filippo Inzaghi. Als gevolg van de magere resultaten heeft Inzaghi inmiddels het veld moeten ruimen, maar ook zijn opvolger Sinisa Mihajlovic ziet het zitten in De Jong. De controlerende middenvelder speelt al sinds 2012 voor de Italiaanse grootmacht, daarvoor stond hij onder contract bij Manchester City, Hamburger SV en Ajax.

Tot dusver kwam De Jong 81 keer uit voor het Nederlands elftal, hij was onder meer een vaste basisspeler op de succesvol verlopen wereldkampioenschappen van 2010 en 2014. Voor de afgelopen twee interlands, tegen de Verenigde Staten en Letland, werd hij buiten de selectie gelaten door bondscoach Guus Hiddink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen