AZ zet Babalj, Avdic en Heymans op zijspoor

26 juni 2015, 13:43

De rol van Eli Babalj, Denni Avdic en Jonas Heymans bij AZ is uitgespeeld. De Alkmaarders club begint komende zondag zonder deze drie spelers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ze mogen vertrekken en trainen, in afwachting van een mogelijke transfer, mee met de beloften.

AZ kocht Avdic (26) in 2013 van Werder Bremen, nadat hij tijdens een periode op huurbasis bij PEC Zwolle een prima indruk gemaakt had. In Alkmaar slaagde de Zweed niet en het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij Heracles Almelo. Ook daar wist de spits niet te overtuigen. Ook de 24-jarige Babalj, eveneens een aanvaller, speelde de afgelopen maanden elders. De Australiër was verhuurd aan PEC Zwolle.

Heymans, een verdediger, speelde de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis voor Willem II. In 2014 werd hij, als basisspeler, met die club kampioen van de Jupiler League. Het afgelopen jaar kwam hij een stuk minder aan spelen toe, hij verloor zijn basisplaats in het Koning Willem II Stadion aan Mitchell Dijks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen