Feyenoord legt Vejinovic voor vier jaar vast

26 juni 2015, 15:05

De transfer van Marko Vejinovic naar Feyenoord is rond. De 25-jarige middenvelder tekent in de Kuip een contract voor vier seizoenen en komt over van Vitesse. "Met zijn komst krijgen we meer mogelijkheden op ons middenveld", zegt directeur Martin van Geel over de komst van de spelmaker.

Vejinovic krijgt bij Feyenoord het rugnummer vijf en meldt zich zondag in Rotterdam-Zuid voor de eerste training van het seizoen. "Marko is een technisch zeer begaafde speler, die al jaren op het hoogste niveau in de Eredivisie speelt en al meer dan 160 competitiewedstrijden achter zijn naam heeft. Hij was afgelopen seizoen een van de meest scorende middenvelders in de Eredivisie, met dank aan zijn fantastische traptechniek. Marko is bovendien nog maar 25 jaar, dus we hebben er alle vertrouwen in dat hij zich bij ons verder kan ontwikkelen. Uiteraard zijn we blij dat we nog voor de start van het nieuwe seizoen overeenstemming hebben kunnen bereiken, waardoor Marko zondag bij het begin van de voorbereiding direct kan aansluiten", zegt Van Geel.

"Ik heb in de afgelopen periode heel snel een goed en warm gevoel gekregen bij Feyenoord", zegt Vejinovic zelf over zijn overstap naar de ploeg van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst. "Ik ga er alles aan doen om hier te slagen. Ik kan niet wachten op zondag als ik de eerste training met Feyenoord kan afwerken."

Vejinovic, in 2013 transfervrij overgekomen van Heracles Almelo, had nog een contract tot 2017 in Arnhem. Over de hoogte van de transfersom doen beide clubs geen mededelingen. "Marko heeft zich de afgelopen twee jaar bij Vitesse sterk ontwikkeld. Hij heeft onze manier van spelen snel eigen gemaakt en daarmee laten zien een volgende stap te kunnen zetten", laat technisch directeur Mo Allach namens Vitesse weten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen