"Eindelijk laten zien wie de echte Mitchell Dijks is"

26 juni 2015, 16:32

Mitchell Dijks keert met veel zelfvertrouwen terug in de Amsterdam ArenA. De 22-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist er niet door te breken. Na een sterk seizoen bij Willem II mag Dijks het opnieuw proberen bij de selectie van coach Frank de Boer.

"Ik kan eindelijk laten zien wie de echte Mitchell Dijks is. Toen Ajax zich meldde, wist ik het meteen: ik wil terug", reageert Dijks op Ajax.nl. De onderhandelingen tussen Willem II en Ajax verliepen in eerste instantie moeizaam, maar onlangs tekende Dijks toch een contract tot medio 2018 in Amsterdam. De linksback staat te popelen voor het nieuwe seizoen. "Ik sta hier met een heel lekker gevoel. Ik voel me beresterk en heb er echt zin in."

Ajax verhuurde Dijks voor het seizoen 2013/2014 aan SC Heerenveen. In Friesland ging hij voor het eerst op zichzelf wonen en dat heeft hem veel gebracht. "Daardoor ben ik een stuk volwassener geworden", legt hij uit. "Tijdens mijn eerste periode bij Ajax was ik nog te jong om alles goed te beseffen. Ik was er niet honderd procent mee bezig en ook niet fit. Dat is nu compleet anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen